Echolaser - mini invazívny zákrok pri zväčšenej prostate

Vedeli ste, že prostata svojim tvarom pripomína vlašský orech? Táto žľaza nachádzajúca sa medzi močovým mechúrom a konečníkom tvorí súčasť mužského reprodukčného systému.

Od novembra 2023 poskytujeme ako jediná klinika na Slovensku lekársky zákrok pomocou najmodernejšej technológie na zmenšenie prostaty, tzv. Echolaser.

Ambulantný urologický zákrok echolaser

Echolaser na zmenšenie prostaty je pomerne nová technológia. Doterajšie výsledky ukazujú, že je veľmi účinná, ale hlavne veľmi bezpečná pre pacienta. Zmenšenie prostaty laserovou technológiou, predstavuje jeden z najmodernejších výkonov vo svete v oblasti mini invazívnej urológie. 

Echolaser sa vykonáva v lokálnej anastéze a nespôsobuje záťaž vedľajších účinkov, ktoré zvyčajne prinášajú chirurgické možnosti. Zákrok trvá približne 15 minút a nie je bolestivý.

Rekonvalescencia je veľmi krátka. Pacient nemusí byť hospitalizovaný a do bežnej dennej aktivity sa môže vrátiť prakticky okamžite. Obmedzenie pri pohlavnom živote nie je žiadne a samotný zákrok nemá vplyv na sexuálne funkcie.

Trápi vás zväčšená prostata? Objednajte sa na konzultáciu!

Ak máte podozrenie alebo už máte diagnostikovanú zväčšenú prostatu, objednajte sa u nás na konzultáciu. Počas nej Vám predstavíme možnosti liečby a priblížime hlavné výhody novej mini invazívnej metódy Echolaser.

Kontakty pre konzultáciu:

0902220099
info@uroklinika.sk